voorjaarsactiviteiten

vanaf 19 februari tot en met 27 februari 2022


Héé…hallo daar… Niks te doen in de voorjaarsvakantie? Kom dan maquette bouwen en speuren in het museum!

workshop maquette bouwen

dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 februari

Vind jij tekenen, schilderen en plakken leuk? Ben je 6 jaar of ouder? Kom dan naar de workshop “maquette bouwen”. Na een kort verhaal over de polder plak jij je zelfgemaakte huis of boerderij met paarden, koeien, kippen, enzovoort op de grote afbeelding. Tekenen, schilderen en plakken helemaal op jouw manier! Onze begeleiders helpen je graag een beetje op weg.ben je een echte speurneus?

Kom dan in de voorjaarsvakantie de spannende museumspeurtocht oplossen (7-12 jaar). Met de vragen loop je door het hele museum en op die manier kun je de antwoorden vinden. Met een uur ben je het hele museum door en ontvang je een leuke verrassing!


wil je lekker spelen?

Kleine kinderen (4-6 jaar) kunnen spelen in het Ontdekhuisje. Of in de verkleedkist duiken en je verkleden als prinses of boerin. Je kunt ook de verrassende combinaties van de memorykast proberen op te lossen. Vind jij steeds die twee voorwerpen die bij elkaar horen?praktische informatie

Reserveer voor de workshops

Reserveer voor deelname aan de workshop via info@despeeltoren.nl of bij de balie van het museum. Per middag kunnen maximaal 10 kinderen aan de workshops meedoen. De workshops zijn van 13.30 tot 15.00 uur. Leeftijd 6 t/m 12 jaar, begeleiding is aanwezig. 

 

Geef de kinderen de ruimte

Om het aantal volwassenen tijdens de workshop te beperken, graag de kinderen alleen brengen en halen of als de ouders willen blijven dan zelf s.v.p. het museum gaan bekijken. 

 

Prijzen

Entree kinderen € 2,50 (4 t/m 11 jaar), € 3,50 (12 t/m 17 jaar). Volwassenen € 5 of gratis met een Museumkaart. De museumspeurtocht is gratis (normaal 1 euro).

 

In de voorjaarsvakantie is het museum op alle dagen open van 11.00 tot 17.00 uur.