begunstiger voor de lange termijn

maak een gebaar naar de toekomst


Ons nieuwe museum is meer dan een nostalgische bewaarplek van voorbije tijden.

Het is een geweldige uitdaging om van gewoon bewaren naar een steeds betere educatieve en recreatieve beleving van verleden en heden te gaan. Het ultieme doel is een blijvende indruk te maken, niet alleen voor vandaag maar ook voor morgen. Voor onszelf, voor onze kinderen en voor onze kleinkinderen. Noem het verantwoord rentmeesterschap naar de toekomst. Een gebaar van ons voor generaties na ons.


engelen, torenridders en steunpilaren gezocht

U kunt bijvoorbeeld toetreden tot het hoogst bereikbare gezelschap; als Aartsengel van de Faam. U kunt het ook rustiger aandoen en gewoon Engel van de Faam worden. Maar er zijn er ook die toetreden tot de Orde van de Torenridders. En een toren kan niet zonder Steunpilaren. We zetten de bedragen voor u op een rij:

steunpilaar

vanaf €100,-

torenridder

vanaf €500,-

engel

vanaf €1.000,-

aartsengel

vanaf €2500,-extra belastingvoordeel

Wilt u wel Engel, Torenridder of Steunpilaar zijn maar niet alles ineens betalen? Met de Geefwet kunt u via een onderlinge schenkingsakte uw donatie bijvoorbeeld 5 jaar lang aftrekken van de belasting. Bovendien mag u uw donatiebedrag met een factor van 1,25% verhogen als aftrekpost. Lees meer.