herfstactiviteiten

van 11 oktober tot en met 21 oktober 2021


Niets te doen in de herfstvakantie? Kom dan schilderen en speuren in het museum!


workshop schilderen

dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 oktober

Ben je 6 jaar of ouder? Doe dan mee met de gratis workshops “vrij schilderen”, onderleiding van Joke Trim en Joke Out. De tentoonstelling in de Kunstzaal over koeien kan je helpen om inspiratie op te doen, maar je kunt ook gewoon naar je eigen idee schilderen! Er is begeleiding om je op weg te helpen.ben je een echte speurneus?

Kom dan in de herfstvakantie de spannende museumspeurtocht oplossen (7-12 jaar). Met de vragen loop je door het hele museum en op die manier kun je de antwoorden vinden. Met een uurtje ben je het hele museum door en ontvang je een leuke verrassing!


wil je lekker spelen?

Kleine kinderen (4-6 jaar) kunnen gewoon gaan spelen in het Ontdekhuisje. Of duik in de verkleedkist en verkleed je als een prinses of een boerin. Je kunt ook de verrassende combinaties van de memorykast proberen op te lossen. Vind jij steeds die twee deurtjes die bij elkaar horen?praktische informatie

Reserveer voor de workshops

De workshops “vrij schilderen” beginnen om 13.30 en eindigen om 15.00 uur, begeleiding is aanwezig. Graag even reserveren voor deelname aan de workshop (van 13.30 – 15.00) via info@despeeltoren.nl of bij de balie van het museum. Per middag kunnen maximaal 10 kinderen aan de workshops meedoen. 

 

Geef de kinderen de ruimte

Om het aantal volwassenen tijdens de workshop te beperken, graag de kinderen alleen brengen en halen of als de ouders willen blijven dan zelf s.v.p. het museum gaan bekijken. De museumspeurtocht is gratis (normaal 1 euro) en voor kinderen en voor de ouders geldt de normale museumentree.

 

Prijzen

Entree kinderen € 2,50 (4 t/m 11 jaar), € 3,50 (12 t/m 17 jaar), volwassenen € 5 of gratis met een Museumkaart. In de herfstvakantie is het museum op alle dagen geopend van 11.00 – 17.00 uur.